Раздели

19.08.2013 г.

Слагаш крем за бебешко дупе, къде?!

 
 
В името на красотата или "Трай, бабо, за хубост!"
 
 


Днес съм Ви подготвила някои от най-необичайните и откачени съвети за красота. Enjoy
 








 
 

 
Пепто бисмол за сияйна и млада кожа

Това е сиропче против стомашни киселини. Според експерти, съдържащата се в продукта салицилова киселина ще придаде по-здравословен блясък на кожата на лицето. Също така е чудесно анти-стареещо средство, както и върши чудеса при лечение на акне.
Нанася се върху кожата на лицето и се оставя да престои няколко минути, след което се изплаква обилно с хладка вода.



Сочни секси устни с... канелено олио


Искате апетитни, пухкави и секси устни сега и веднага? Можете да го постигнете лесно и бързо с олио от канела. Маслото стимулира притока на кръв в устните, прави ги да изглеждат по-тъмни и по-пълни. Ефектът се запазва поне за 4 часа.
Експертите препоръчват преди употреба маслото да се тества за кожна реакция върху китката.

 

 
 
 
Маска за лице със сурово месо
 
Тези маски са били популярни още сред древните римски императрици. Суровото месо придава еластичност на кожата, подхранва я и я подмладява.
Тънко нарязано парче месо се нанася върху лицето, престоява 30 минути, след което кожата се измива с топла вода. След това месото се накисва в шампанско или бяло вино за 20-30 минути и отново се прилага върху лицето за 15 минути.
Другата известна маска  е с кайма, смесена със зехтин и жълтък. Оставя да престои на лицето не по-малко от 1 час и се отмива с топла вода.


Безцветна лепенка за прикриване на бръчките по врата


Идеята е на Марлене Дитрих. Днес доста от звездите, по неин почин, повдигат кожата си и "изглаждат" бръчките по шията си с такива лепенки, когато трябва да застанат пред камерите.




Прозрачни лепенки за бърз „лифтинг” ефект


За постигане на бърз „лифтинг” ефект се залепват прозрачни лепенки върху клепачите. Методът използват Деми Мур и Дженифър Анистън.







Идеална прическа с... вода за гладене



За подредена и естествено изглеждаща коса, без „каска” ефекта, който придават лаковете за коса, много жени ползват спрей-вода за гладене.








Ефект „чиста” коса с пудра в корените


Пудрата се прилага с голяма, пухкава четка за грим. Потапя се в кутията, изтръсква се веднъж, за да се отстрани излишното количество и се нанася в корените на косата.






Изпражнения от славеи за сияйна кожа (хехе ... съжалявам)
 
Виктория Бекъм не крие, че тя и съпругът ѝ включват козметичен птичи тор от славеи към всекидневната грижа за кожата. Славеите не са от често срещания вид, а такива, които живеят само на японския остров Кюшу.
На този продукт, известен под името
«uguisu no fun», японките дължат бисерния блясък на кожите си. Кабуки актьорите и гейшите са използвали uguisu no fun в продължение на стотици години, с цел идеално премахване на грима и запазване на кожата нежна и мека.
Фекалиите от славеи съдържат ензима гуанин - предпочитана съставка в японската козметика. Ензимът е полезен за склонна към възпаление и лющене кожа. Според специалистите гуанинът разтваря роговия слой на кожата, подобрява тена и стимулира производството на колаген. Цената за една унция (29 грама) е 20 долара.

Защо пък не? Египтянките са използвали крокодилска тор като вид маска за лице...

 

Кетчуп за косата

Много златокоски го използват, когато след плуване в басейн с хлорирана вода русата им коса позеленее. Кетчупът, нанесен за около 30 минути по косата, неутрализира зеления оттенък и премахва хлора от косата без да я уврежда.



Вместо балсам за коса – лосион за тяло

Случвало ли се е да видите в последния момент, че балсамът Ви за коса е свършил, а да не Ви се ходи да си купите? Ако Ви се случи, спокойно бихте могли да използвате любимия си лосион за тяло върху косата. Лосионите са силни хидратанти и имат много сходен ефект върху косата с балсамите (често съдържат и подобни съставки). Косата Ви, освен че ще бъде много мека, няма да се заплита и ще ухае страхотно.



Шампоан с дървени въглища

 

 
Козметичните продукти базирани на въглени (ryokans) са отдавна познати в Япония. Те оставят косата чиста и подскачаща, лъскава, витална и супер чиста.

 

 

 


Други пък, които не са могли (искали) да се снабдят с шампоан с дървени въглища, са заложили на  медицинския въглен за хранителни цели.

Казват, бил божи дар за мазна коса и склонен към пърхот скалп. Съдържанието на капсулата се изсипва на сух скалп, масажира се и се оставя поне 10 мин. Измива се с шампоан. Действа като дълбокопочистващ шампоан и дава доста обем в корените. Внимание!  Изключително концентриран. За да се избегне черен оттенък не се препоръчва да се прекалява с количеството.

За мазна и склонна към акне кожа – въгленът, смесен с хума или кисело мляко, е хвален като чудесно почистващо средство. Използва се малко количество, за да се избегне временно оцветяване на кожата.

 

Протеиново лечение с концентриран протеин от ... сперма от бик (упс ... извинете!)

Макар да звучи отвратително и откачено, в определен салон в Лондон този бизнес „масаж на скалпа със сперма от бик” процъфтява. 45-минутната процедура, предлагана като „виагра за коса”, варира от £55 до £85 ($90 - $138). Включва сперма от бикове Aberdeen Angus, съчетана с корени на богатото на протеини растение Katra. Протеиновата отвара се втрива в косата след измиване с шампоан. Бляк!

 

Монистат (вагинален крем против гъбички) против косопад и за растеж на косата
 
 

Твърди се, че с този препарат се постигал невероятен растеж на коса и спирал косопадът. Прилагат го леко разреден или директно от тубичката върху скалпа.
Активната му съставка е миконазол нитрат - противогъбично средство. Химическата формула на миконазол е подобна на друго противогъбично средство – кетоконазол, за което се знае, че блокира дехидротестостерон – хормон, отговорен за тип женски и мъжки косопад.
 
 

Важно е да знаете, че вагиналните кремове не са клинично оценени като средство за лечение на косопад! Не опитвайте това без консултация с лекар! 
По-безопасно е да заложите на доброто старо масло от чаено дърво, което има същото действие.
 




 
А какво сте готови да направите Вие в името на красотата, м?

 

5 коментара :

  1. Анонимен19.08.13 г., 8:34

    Не съм готова на такава стъпка, но съм чела, че има жени, които изправят косите си с помощта на ютия. За бебешката урина като разкрасител всички сме чели, но малко са опитвали. Шампоаните за коне за измиване на човешки коси. Прословутата маска с тривитаминол ...

    ОтговорИзтриване
  2. "Шампоаните за коне за измиване на човешки коси."
    Продуктите на Mane'N Tail са одобрени за употреба върху човешки коси. :) Сред любимите ми must-have продукти са.
    Като каза ютия - преди да се заимам с терапевтична преса си правих терапиите за коса с алуминиево фолио и обикновена преса за изправяне.
    Тривитаминол и урина - не благодаря.

    ОтговорИзтриване
  3. Хаха..като прочетох това за суровото месо се сетих за тоалетна на леди Гага от сурово месо :)) Интересна статия :)

    ОтговорИзтриване
  4. Хъх, да, от глава до пети в карантия. :)
    Благодаря :)❤

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4.11.14 г., 15:56

    Благодаря за съветите, смятам че са по-скоро находчиви, отколкото откачени

    ОтговорИзтриване

Козметика и ароматерапия